søndag den 28. august 2011

Frøkenens weekendsysler

Hmmmmn ja hvad skal man dog få weekenden til at gå med i det her lidt svingende vejr. Det er da nemt nok - man tager sin havesaks og vupti så er mynten barberet ned til det halve, og lagt til tørrer i ovnen. Har nemlig tænkt om ikke den kan bruges til mit lækre bodyscrub. Så det skal prøves og den næste plante som står for tur er min lavendel.
Der ud over er der lagt planer om at lave rønnebærgele. Det glæder jeg mig til, for det har den mest fantastiske farve jeg læge har set, i hvert fald i bogen. Så må jeg jo se om jeg kan gøre dem kunsten efter. Billeder følger .........................

tirsdag den 23. august 2011

En lille kreativ ting til Frøkkenen selv




Så blev der endelig tid til at være kreativ igen. Med denne halskæde som resultat.
Kæden er lavet af howlit fra Thailand og af turkiser. Resultatet blev så godt at Frøkene ikke kunne nænne at skille sig af med den............................
Det er nogle gange en ulæmpe ved at være kreativ, for jeg kan ikke selv bruge alt det jeg laver - selv om jeg gerne ville. Men så håber jeg jo at der er andre som bliver glade for min kreative side.

onsdag den 17. august 2011

Billeder fra Frøkkenen

                                                                                 Her er lidt billeder fra min butik
                                                                                             www.frk-finurlig.dk

mandag den 15. august 2011

Ny på blokken

Så skulle det da også prøves - at blogge, hvem ved måske man går hen og bliver bidt af det. Det vil tiden vise.
Men i hvertfald så er jeg en kreativ sjæl, som ikke kan leve uden at få lov til at være kreativ. Jeg laver smykker, strikker, syr, hækler, fotografere og en hel masse andet.

Hvis du skulle have lyst til at kigge forbi min butik så er du velkommen på www.frk-finurlig.dk